Banneri za vaše blogove.







Za one koji ne znaju kako, u polju ispod bannera kliknite desnim mišem pa označite sve u tom polju, kliknite copy i na vašem blogu gdje bi stavili moj banner kliknite paste. Hvala svima koji se odluče staviti. Javite mi se kako bi ja vas mogao staviti na popis za posjete drugih blogova:
brncic@gmail.com


Zakaj volim Zagreb - fb grupa

Grupa je nastala 1.1.2010.g kao mjesto gdje će se okupljati zaljubljenici u grad Zagreb i gdje će moći postaviti tekst, video, sliku, fotografiju kako bi prikazali ljepotu grada i zakaj vole svoj grad. Naravno, ne sviđa se svima sve isto pa neka dolazi do sukoba mišljenja. Svako išljenje je dopušteno dok je u okvirima normalnog i kulturnog. U grupi se postavljaju isključivo stvari koje su vezane za grad Zagreb, sve ostalo se briše. Grupa na taj način funkcionira od samog početka a tako će funkcionirat i dalje. U grupu su dobro došli svi oni koji vole grad Zagreb, koji ga poštuju i cijene kao i sve njegove građane, kulturu i jezik, pa i same članove grupe. Grupa "Zakaj volim Zagreb" je jedna od najaktivnijih (ako ne i najaktivnija) grupa na temu grada Zagreba.

Zbog aktivnosti, raznolikog materijala koji se objavljuju, slobodno možemo reć da smo i promotorska grupa. Sudjelovanjem članova raznih profila (političari, poduzetnici, kućanice, školarci, penzioneri i drugi..) sadržaji se nadopunjavaju komentarima u kojima se stave informacija više o samom objektu koji je prikazan u objavi pa je time s jedne strana i edukativna gdje članovi mogu naučiti i saznati razne informacije. Grupu prate i ljudi koji nisu članovi grupe. Svaki dan dobivamo pohvale za trud i rad grupe. Možemo se pohvaliti da nas prate i razne institucije te nam omogućju suradnju s njima. Tako do sad imamo na listi suradnje Turističku zajednicu grada Zagreba, Muzej grada Zagreba, Hrvatski državni arhiv, Kraljevi ulice, Kazalište Trešnja, Radio Sljeme, Studio smijeha, ZOO vrt grada Zagreba, časopis Zagreb moj grad, NK Zagreb. Lista nam se s vremenom povećava. Suradnju s njima imamo tako da nam oni omoguće razne stvari (karte, CD, razni promo materijali ...) kroz naše igre gdje postavljamo pitanje vezano za grad ili suradnika gdje sretnom članu poklonimo za točan odgovor određenu stavr koju ponudimo. Tako se članovi aktiviraju, uče i igraju na jednom mjestu a usput dobe zanimljive stvari koje mogu koristiti. Osim raznih institucija koje nam daju razne materijale, prate nas i mediji pa smo tako nekoliko puta bili u tisku, na radiju i televiziji.

Uz druženja u grupi na internetu, članovi se druže i izvan interneta pa se nalaze na običnom druženju uz kavu ili na obilježavanju obljetnica rođenja/ smrti hrvatskih velikana koji su pomogli i činili da grad Zagreb bude bolji. Naravno, puno je takvih ličnosti pa se odabere jedna i njoj se položi nekakv buket i svijeća. Tako je do sadabilo obilježena smrt M.J.Zagorke, Miroslava Krleže i rođenje bana Jelačića. Zbog objave slika u grupi uništenog stupa u Kamenitoj na kojem stoji lanac s Nelsonovog broda, Večernji list je napisao članak po kojem se kroz par dana obnovio taj stup. Nismo samo grupa koja piše po virtualnom zidu već grupa koja i djeluje izvam interneta, možda ne onoliko koliko bi htjeli.

Pridružite nam se klikom na sliku



Kaj velite (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>


Slike koje navedem mojim imenom - Ivan Brnčić, su autorske fotografije te ih se ne smije tiskati i umnožavati i sl bez predhodnog dogovora samnom. Kada kopirate neki tekst - molio bi da se stavi link na blog Već sam naišao na moje tekstove bez navođenja izvora ili autora. Tekst koji je ukošen - je citiran te će bit naveden izvor. Fotografije koje nemaju moje ime, treba djeliti na isti način, imenovati autora koji se nalazi ispod fotografije. Fala.



Kaj pratim
• Zagrebački kutak
• Zg-magazin
• Nepoznati Zagreb.blog.hr
• Časopis "Zagreb moj grad"
• Zdenko's corner
• GP-zagrebancije
• From Zagreb with love
• sekasmith2.blog.hr
• Prikriveni simboli grada Zagreba
• Portal Zagreb online
• ZGportal
• Zagrebačke mažoretkinje blog



Ako vam se sviđa neki post, slobodno kliknite da vam se sviđa (LIKE) :) niš ne košta a možete pokazati svojim frendovima ovaj blog :) Fala




Na današnji dan - Zagreb


Ovaj blog uređuje i vodi

Create Your Badge



eXTReMe Tracker
Brnčić Ivan (C) Zmay
Ovaj blog nema nikakve veze sa Zagrebancija TV i Zagrebancija portalom